ATZ LUXURY - Công ty thiết kế và thi công nội thất hàng đầu tại Việt Nam

ATZ LUXURY - Công ty thiết kế và thi công nội thất hàng đầu tại Việt Nam

Top 20 mặt bằng căn hộ 2 phòng ngủ phù hợp nhất 2020

Căn hộ 2 phòng ngủ là không gian sống phổ biến và phù hợp với gia đình ít thành viên, hoặc vợ chồng son. Nếu gia đình bạn đang muốn tham khảo một số mặt bằng thiết kế nội thất căn 2PN thì đừng bỏ qua bài viết này nhé: "Bộ sưu tập 20 mẫu mặt bằng thiết kế nội thất căn hộ 2 phòng ngủ." nhé.

The colors included in this layout really give you the sense of it being lived in and loved. Bunkbeds mean that the two bedroom can easily be a home for a growing family.

Mẫu mặt bằng số 1 được thiết kế với các màu sắc tươi tắn, bắt mắt. Căn hộ với phòng khách, 2 phòng ngủ, 1 phòng bếp và có cả một ban công rộng để có một không gian thư giãn gắn kết với thiên nhiên tại đây.

Although this home is less than spacious, the organized layout means there is room for every necessity, including separate living and dining areas.

Mặt bằng này mặc dù có diện tích không lớn nhưng vẫn có được bố trí khá hợp lý với đầy đủ không gian sinh hoạt cho một gia đình.

The layout of this particular home gives both bedrooms and the living room big, bright windows which is certainly a nice feature.

Cách bố trí không gian nội thất đặc biệt của ngôi nhà này mang lại cho không gian phòng khách, và 2 phòng ngủ có được diện tích rộng rãi, cùng với đó là mỗi phòng đẹp có cửa sổ lớn nhìn ra ngoài, điều này mang lại ánh sáng tự nhiên đầy đủ trong các phòng.

Two separate balconies make this a great two bedroom floorplan for people who like to entertain.

Bố trí không gian mặt bằng với hai phòng ngủ có 2 ban công riêng biệt, điều này đặc biệt tốt cho sự riêng tư cũng như là tính năng thư giãn giải trí.

Things can get a bit cramped in a two bedroom, but as long as everyone has good boundaries it can still be a good option for roommates or couples.

Trong bố trí này có thể nhận thấy sự chật chội trong không gian phòng ngủ, nhưng không sao vì các không gian đều vẫn đảm bảo được sự riêng tư và nhất là việc linh hoạt trong sử dụng trong bối cảnh diện tích của các căn chung cư hiện nay thường là không quá lớn để phù hợp với nhu cầu sử dụng

Patterned area rugs are good options in smaller spaces because they add color and excitement without hemming in the room with dark walls.

This layout has the two bedrooms directly adjacent, which doesn't allow for a ton of privacy, but is great for a couple who wants a guest room.

In this home, an eat-in kitchen offers an easy way to save space as well as some extra makeshift prep space for larger meals.

Although many modern spaces use an open floorplan, this particular one keeps things quite closed off.

This layout clearly has a master bedroom that offers a lot more space than the second bedroom.

By giving children a smaller bed, they have some extra playing area in their own private room.

The wraparound balcony on this home adds a little extra square footage for entertaining and relaxation.

This spacious two bedroom house has a ton of space for entertaining, working, and enjoying your home.

This layout puts the two bedrooms on opposite sides of the house  but with only one bathroom, that's not so convenient for one of the occupants.

In this home, as in many featured here, the second bedroom is turned into a home office.

This spacious home office design has enough room that you could easily put a guest bed in the room as well.

Putting the patio off of the living room makes it easier to share the space in this design.

One narrow bedroom here is pretty small for roommates but might be ok for a young child or temporary guest.

Trên đây là 20 mẫu mặt bằng thiết kế căn hộ 2 phòng ngủ hot nhất 2020.